Promenad och regn...

Patrik och jag tog oss ner till stan för att göra lite saker. Det regnade, så vi tog bussen, men vi gick en liten promenad hem, ca 40 minuter tog det. Det var faktiskt riktigt skönt =)

Imorgon ska jag upp kl 5 och vara en snäll sambo, jag ska laga mat åt min man (toffelvarning) men det är inte ofta jag gör sånt, men han förtjänar färsk mat till jobbet. Efter att han har åkt till jobbet ska jag gå ner till WorldClass och träna, sen hem och duscha och vila en stund. Jag tror att det kan bli skönt att ha träningen klar, så kan jag göra vad jag vill under resten av dagen. Jag ska också boka tid för ett möte med en PT och lägga upp träningen, så jag får in det i rutin, för jag vill var fin och vältränad, jag är ganska trött på att leva i denna kropp, som knappt orkar gå upp för trapporna...

Får inte glömma att lämna in CV till två jobb på Carema Care, hoppas jag kan få en tjänst, så man kan slappna av lite. Om jag inte får på Carema ska jag söka mig till landstinget när jag är klar undersköterska, för jag vill verkligen ha ett ordentligt jobb.

Nu blir det lite TV innan det är dags att sova =)

X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0