Otrogen med vilja?!

Imorse hörde jag en reklam på radio och en dejtningsajt, Victoria Milan, för gifta kvinnor!!! Vem f*n vill vara otrogen mot sin partner? INTE JAG! Om jag skulle ha ett dåligt förhållande skulle jag försöka bättra det eller gör slut, inte gå och flörta och ha sex med någon annan! Otrohet skadar så mycket i ett förhållande, speciellt om det redan är dåligt.

Om man är i ett öppet förhållande eller swingers så är ju båda med på det. Jag tycker detta är helt sjukt, jag fattar inte varför man skulle vilja göra något sånt mot någon man en gång har älskat eller fortfarande älskar.



Jag vet ialla fall att jag inte kommer vara otrogen mot min man, utan om jag/vi har problem med något så ser jag till att fixa det mellan oss.

Tycker ni att jag har fel eller skulle ni bli medlem på en sådan sajt?

Semper Fi Patrik <3
X


UPDATE: Som Jossan skrev har man ju alltid ett val, så man är ju otrogen med vilja. Men det jag menade var hur kan andra människor uttnyttja sådan situationer med vilja och ta betalt för dejtningsidor för de som vill vara otrogna.... Jag hoppas ni förstår vad jag menar...

Shake!

Jag blev lite inspirerad av Maria när hon hade gjort smoothies härom dagen, å jag känner att ha med sig matlåda till skolan inte alltid är det roligaste, för jag gillar inte uppvärmd mat. Så i morse gjorde jag en shake.

  • 3 dl jordgubbsyoghurt
  • 1 banan
  • en skvätt mjölk
Det blev riktigt gott och det är väldigt mättande faktiskt. Så det blir nog min standard lunch i framtiden, för vi äter ju oftast en rejäl middag på kvällen och jag äter alltid en rejäl frukost, så shake till lunch är nog perfekt för min del =) Men maten lockar lite, för det luktar ju så gott ifrån matsalen =P

X

Föreläsning...

Idag har vi EA (elektroniska affärer), och gubben vi har, kan ämnen väldigt bra, men enligt mig kan han inte undervisa i det. Han har tråkiga PP:s och sen är jag inte ett dugg intresserad av det heller. Men kurslitteraturen ska ju läsas och jag hoppas att han har skrivit boken bättre än han undervisar om det.

Ikväll ska Nathalie komma hem till oss och fika, får se om Pantéa joinar oss också! På fredag ska jag till Lina på middag och fira hennes födelsedag som var förra veckan, det ska bli riktigt trevligt, och jag tänker faktiskt vara nykter för om jobbet skulle ringa och sen suget efter alkohol är inte stort!

Jag tycker inte alls att det är lika kul att gå ut och dricka längre, inte ens krogen är rolig, är det jag som börjar bli vuxen?! Man mår ju bara pyton dagen efter och har lite smått ångest över att man drack kanske lite för mycket... Inte för att jag gör något dumt när jag är ute, men jag känner inget behov av det längre. Sen när sommaren kommer och man går ut och tar lite vin eller cider, det är mycket roligare =)


Bollnäs sommaren 2010

Jag borde kanske fortsätta att lyssna lite nu...

X

Förändring...

Jag vill ha en förändring här hemma, NU!!!

  • måla om våra möbler till vitt
  • köpa sofföverdrag till soffan
  • ett soffbord
  • ett skoskåp i hallen, så att bokhyllan försvinner
  • en hylla i badrummet med korgar som man kan ha alla saker i
  • ett barbord till matrummet
  • ett nytt matbord i ek med brunläder-klädda stolar
  • en ny byrå till Patrik i sovrummet och en hylla med spegel, i vitt

Allt är ifrån IKEA =)

Detta är lite av det jag vill ha i sovrummet, men Hemnes spegeln ska jag inte ha, om jag inte tar den till matrummet.... Den röda mattan ska till matrummet och även takkronan om jag inte byter ut den mot lampan i vardagrummet.


Nej, nu ska jag plugga!
X

Underbara helg!

Igår åkte jag ut till Örtomta för att hälsa på mina föräldrar, pappa hade bitit av en tand och var inte alls på humör, så mamma och jag tog en fika på stan och sen åkte vi till Coop och tittade på tapeter, hittade två jag blev förälskad i! Resten av kvällen spenderades framför tv:n =)

Imorgon är det dags att återgå till vardagen!

X

Bebisar!

Jag älskar bebisar, har gjort ända sedan jag själv var bebis! Men min längtan efter att bli mamma har blivit värre med åren! Jag vet att vi inte har ekonomi och jag är inte klar i skolan än och Patrik vill resa mer innan vi skaffar oss barn. För det är ju sitt livs jobb och ära att få ett barn, jag vill så gärna ha en liten knodd!

Jag känner att jag har rest och gjort mitt, nu vill jag gå vidare, men min älskade prins vill vänta några år och det gör ju inget om jag ska vara ärlig, kan ju vara skönt att spara lite pengar, kanske köpa/hyra ett hus, komma på fötter och resa lite till.

Blir man någon gång 100% förberedd på att bli förälder?

X


Män, jag säger bara män!

Patrik är rolig han! Han blir helt uppspelt och glad när han ska åka iväg, så han får lite ensam tid och komma hem till Norrland och umgås med vännerna. Men så fort han har varit borta i ca två timmar, längtar han hem igen! Han är nästan värre än ett barn =P Jag är ju oerhört glad över att han vill vara hemma med mig och ha mig nära, å jag saknar honom minst lika mycket om inte mer, så jag är väl lika barnslig jag =)

Imorgon kommer han hem, jag hoppas att det inte blir sent, för jag vill inte vänta hela dagen!

Nu får vi hålla tummarna så att jag slipper jobba inatt =)

X

Fullt upp!

Nu förtiden har jag fullt upp, men idag har jag bara sovit och slappat. Jag har jobbat två nätter, ledig i natt, skola imorgon och jobba natt fredag till lördag, kanske också lördag till söndag. Men jag hoppas att få vara helt ledig på söndag så jag hinner plugga och åka med farmor till IKEA.

Patrik åkte upp till Ånge idag med och kommer inte hem förrän på söndag, så jag har ju hur mycket tid som helst egentligen, men jag kommer sakna min älskade prins...


Jag älskar dig! Vi ses på söndag <3

Sen kommer det kanske att ske en förändring här hemma också, vi får hålla tummarna =)

X

Jobbig dag... NOT!

Idag är det en jobbig dag, jag har pluggat och nu blir det sömn, för inatt ska jag jobba på ett ställe jag ALDRIG har varit på, men det är egentligen det enda jobbiga. Så jag är lite smått nervös.

Imorgon har jag engelska test klockan 12.30, sen blir det hem och sova igen, för ännu en natt på ett nytt ställe, men då ska jag gå bredvid och likadant på fredag till lördag, så det blev fullt upp denna vecka. På söndag blir det en massa plugg och vänta på att Patrik ska komma hem ifrån Ånge som han åker till på torsdag.

Sängen kallar =)


Bjuder på en bild ifrån i somras, längtar som f*n till värmen!

X

Kväll...

Min trötthet har övergått till över trött, snart får Partik hämta pannan och slå mig!

Idag blev det lite TV och sen blev det sängen på en gång, så nu blir det sömn, för imorgon är det skola och sen är det jobb som gäller =)

X

Skoldag...

Idag har jag skola hela dagen, har precis ätit lite mat och min trötthet är värre än tidigare. Jag somnade vid tre, sov jättedåligt och var tvungen att kliva ur sängen vid halv sju, så jag är helt förstörd idag.

Jag är väldigt imponerad av de som har småbarn att de klarar av skolan, för det är ju inte alltid man får sova en hel natt. Så till er som är småbarns föräldrar ni ska ha en stor stjärna!



Har ni märkt att våren har tittat fram lite de senaste dagarna, idag var det +5 grader när jag gick ner till tåget. Men jag måste säga att snöröjningen har varit under all kritik i år, för nu är det värst, det är snorhalt över allt och om de hade plogat ordentligt hade det inte blivit någon isgata!

Bara fyra timmar kvar, sen får jag åka hem och sova och hoppas på att jag är utvilad tills imorgon =)

X

Mysmiddag

Jag gjorde som sagt pizza ikväll, mycket enkelt med hjälp av Pizza-Kit. Visst kunde jag ha gjort degen själv, men det orkade jag inte och man får ju med tomatsås, så man slipper ju göra den.



Det blev bacon, champinjoner, räkor och ost idag.



Å så dukade jag lite fint till det också.

Det är nedräkning till Solsidan, som jag får se själv ikväll. Patrik har verkligen en jobbig period nu, han är rastlös och sitter vid datorn konstant, han är vaken i över 30 timmar och sen somnar han tidigt på kvällen och jag blir sittandes ensam i några timmar innan jag kan sova... Jag är ganska trött på det, jag vill ha tillbaka det normala!

X

Studying...

Det värsta jag vet är att behöva plugga... Men idag har det gått bra, det är ju engelska och det är något jag alltid har tyckt varit roligt.

Jag gjorde en ordlista och en "meningslista", imorgon efter skolan ska jag sammanfatta företagsformer och gå igenom lite mer fraser och utskick på hur man skriver CV, mejl, rapporter osv. Riktigt roligt... Kanke inte, men det behövs ialla fall...

Ikväll ska jag göra pizza, det är vad det blir till middag idag och förhoppningsvis lunch imorgon.

X

Sunday, beautiful sunday!

Ännu en helg är över... Igår hade vi ju kalas här för Mimmi, som fyller år idag. Allt gick bra och alla var nöjda med allt, så det är ju toppen =)

Imorgon är det skola igen och i veckan ska jag också gå bredvid på nya ställen, så jag kan få lite mer timmar att jobba i månaden. På torsdag åker kanske min älskling iväg upp till Ånge, men det gör inte så mycket eftersom jag ändå har skola på fredag, och sen hem och sova för att upp och "jobba", sen blir det ju en massa plugg också, så tiden lär ju gå. Det är otroligt mysigt när han kommer hem igen, så jag får tänka på det!

Trots att det har gått mer än ett år sen vi blev tillsammans så är vi fortfarande lika gullig-gull, syrran blir tokig på oss ibland när vi är på stan. Men vi kan inte låta varandra va, vi är faktiskt likadana när vi är själva, men vi sitter på olika platser i lägenheten, så vi är ju inte tillsammans hela tiden. Jag tycker det är underbart att vara så kär och ha en man som är lika kär i mig! Å framförallt som klarar av mitt humör och mina inte så roliga sidor. Patrik är verkligen en kille med en ängels tålamod och jag tackar verkligen ödet för den kvällen vi träffades, det var verkligen meningen att det skulle vara han och jag.

Nu blir det frukost, Patrik var underbar att gå till ICA och handla mat och frukost, men han glömde det viktigaste, bröd... Hihi, så han fick gå tillbaka till ICA, men det är ju knappt 300 m, så det är inte så jobbigt, men trapporna till lägenheten är fan värst! De är grymt jobbiga!


Bjuder på en bild på mig och Martina under Vanessas möhippa, jag hade precis kommit hem till Minnesota ifrån min Cali-semester, där av den röd-bruna färgen! Åh vad jag vill åka tillbaka!

Dagen spenderas i engelska boken och klockan 20 ikväll är det Solsidan igen! Wiii!

X

Toffel...

Varför kallas killar för toffel så fort de gör något som uppskattas av sin flickvän?

Jag är sambo och jag älskar när Patrik tar hand om disken och hjälper till här hemma, för det underlättar ju för mig och oss. Vi tjejer ska väl inte behöva göra allt, utan man ska väl dela upp saker och ting. Sen är ju jag lite av en diktator när det kommer till städning, för om jag dammsuger så gör jag det ordentligt så jag slipper dammsuga dagen efter, om det uppkommer någon dammråtta jag inte har sett. Men karlar, de dammsuger bara de det ser, iaf de flesta av de. De har inte heller något "öga" för att se när något behövs göras, ialla fall inte de jag har varit tillsammans och/eller bott med.

Jag tycker inte att en man ska kallas toffel bara för att han hjälper till, bjuder på en trevlig middag, tar hem blommor osv, utan det är omtänksamt och gulligt i mina ögon. Det visar att man inte bara tänker på sig själv utan man tänker även på sin flickvän/sambo/fru. För vi tjejer gör mycket mer än vad ni killar tänker på, eller har jag fel?

X

God morgon världen!!

Idag blir det engelska plugg på morgonen och sen blir det firande av syrran. På kvällen blir det en tur till farmor och fika med henne.

Vi hörs nog senare på kvällen =)
X

Eat. Pray. Love.

Jag MÅSTE läsa den boken, såg filmen precis och trots att man är ung, kan man på något sätt känna igen sig. Funderar på att ha en mys kväll med min mamma och titta på den, jag tror hon skulle älska den =)

Just nu sitter jag i vår lägenheten, som är ganska mansdominerad. Patrik och Erik spelar och lilla Tyke går runt som en rastlös hund, vilket han också är... Min humor :P

X

...

Ingen bra dag idag....

Jag har ialla fall städat och gjort ordning här hemma så det är fint tills imorgon, då vi ska fira min syster. Hela hennes pojkväns släkt kommer oxå, eller inte hela, men svärmor, svägerska, svåger med familj och sen så har vi ju mig och Patrik och pappa. Mamma kommer inte, hon ska jobba natten. Farmor kommer inte, hon orkar inte med allt ljud och stå hej.

Min älskade sambo har varit toppen idag, jag är så glad att jag har honom, jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan honom idag! Han diskade och gick ut med soporna, och tro mig det är ett stort steg för den mannen ;)



Nu är Tyke och Erik här. Erik å Patrik spelar Heroes, medan jag och Tyke myser i sängen =)

X

Ny dag, nya tag....

Imorgon har jag tenta, å om jag ska vara helt ärlig är jag inte ett dugg redo. Det gör det ju inte bättre att jag sitter framför datorn heller. Men jag har faktiskt funderat på en sak, jag kanske skulle skaffa mig ett skrivbord och ha i sovrummet. Det får ju plats i ena hörnet och då har jag min egna lilla plugghörna, i ett rum där jag faktiskt kan stänga in mig, vilket jag behöver.

Helst vill jag ha ett vitt i lite gammal stil...

Som detta ifrån Halens, men jag vet inte om 1500 kr är värt det...

Men om någon har ett skrivbord de vill bli av med, hör av er =)

X

J*vla skit....

Jag vet inte vad det är med mig, men jag vill bara börja jobba och tjäna pengar och kunna leva ett liv där man inte behöver tänka så mycket på vad man kan handla och inte. Då menar jag inte att jag ska iväg och köpa en ny TV eller hemmabio paket varje månad, utan att kunna köpa den där lite bättre och finare maten, kunna handla den där tröjan man har tittat på länge osv.
Den utbildningen jag går på nu, kommer ju leda till ett jobb, det vet jag ju, men kommer det leda till ett jobb jag trivs med.

Jag har funderat mycket på det den senaste tiden och jag vet inte direkt vad jag vill göra i mitt liv. Min plan nu är i alla fall att jobba och tenta av de kurser jag har.

Här ska pengarna rulla in, för jag vill verkligen inte leva som fattig student längre!

X

Nytt i sovrummet...

Nu har jag bytt tillbaka till Blogg.se, för Metro funkade inte som det skulle....

Idag fick vi vår "nya" sängram, å sovrummet blev genast bättre. Tack Pappa för att du hjälpte oss att hämta den och tack Farmor =)




Nu är det bara väggarna som ska målas och nya gardiner. Vad tycker ni, grått eller latte-färgat? Jag älskar båda, men kan inte bestämma mig....

I söndags var vi hos farmor min och hälsade på. Vi pratade gardiner och jag behövde en kappa till köket, för det går inte att ha längder där, det är för litet. Farmor plockade fram en jättesöt blommig kappa, som passade perfekt!



Så nu är det lite mer ordning där också. Men jag ska ha upp hyllor på väggen för micron och kaffebryggaren å byta krukor i fönstret, men det börjar bli lite ordning =)



Vardagsrummet har också börjat tagit form. Fåtöljen ska jag byta klädsel på till svart och soffan ska få ett beiget sofföverdrag pga att den har gått sönder i tyget och sen är det lite solblekt. Det som ska fixas mer där inne är vitrinskåpet och bokhyllan, de ska slipas och målas vita och byta knoppar på dörrar och lådor. Vi ska även köpa ett ordentligt soffbord. Sen kommer vi att få köpa ett nytt matbord också, eftersom syrran vill ha tillbaka sitt när hon och hennes kille flyttar ihop.

Det är en del projekt på gång, å jag ska verkligen jobba på att få det till mitt och Patriks hem. Vi har lite planer för hans datarum/vårt matrum, vi ska sätta dit ett barbord och stolar, sen blir det en röd matta och svarta gardiner tror jag, kanske också någon snygg Kiss poster, inramad.

Sängen lockar ganska mycket nu, så jag ska upp till skolan imorgon och sen blir det tentaplugg hela kvällen lång.

X

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0