Sunday, beautiful sunday!

Ännu en helg är över... Igår hade vi ju kalas här för Mimmi, som fyller år idag. Allt gick bra och alla var nöjda med allt, så det är ju toppen =)

Imorgon är det skola igen och i veckan ska jag också gå bredvid på nya ställen, så jag kan få lite mer timmar att jobba i månaden. På torsdag åker kanske min älskling iväg upp till Ånge, men det gör inte så mycket eftersom jag ändå har skola på fredag, och sen hem och sova för att upp och "jobba", sen blir det ju en massa plugg också, så tiden lär ju gå. Det är otroligt mysigt när han kommer hem igen, så jag får tänka på det!

Trots att det har gått mer än ett år sen vi blev tillsammans så är vi fortfarande lika gullig-gull, syrran blir tokig på oss ibland när vi är på stan. Men vi kan inte låta varandra va, vi är faktiskt likadana när vi är själva, men vi sitter på olika platser i lägenheten, så vi är ju inte tillsammans hela tiden. Jag tycker det är underbart att vara så kär och ha en man som är lika kär i mig! Å framförallt som klarar av mitt humör och mina inte så roliga sidor. Patrik är verkligen en kille med en ängels tålamod och jag tackar verkligen ödet för den kvällen vi träffades, det var verkligen meningen att det skulle vara han och jag.

Nu blir det frukost, Patrik var underbar att gå till ICA och handla mat och frukost, men han glömde det viktigaste, bröd... Hihi, så han fick gå tillbaka till ICA, men det är ju knappt 300 m, så det är inte så jobbigt, men trapporna till lägenheten är fan värst! De är grymt jobbiga!


Bjuder på en bild på mig och Martina under Vanessas möhippa, jag hade precis kommit hem till Minnesota ifrån min Cali-semester, där av den röd-bruna färgen! Åh vad jag vill åka tillbaka!

Dagen spenderas i engelska boken och klockan 20 ikväll är det Solsidan igen! Wiii!

X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0